Ballina Vendi PUBLIKIMI I PROJEKTIT, VIJON PUNA NE TERREN

PUBLIKIMI I PROJEKTIT, VIJON PUNA NE TERREN

2

Ne nje kohe qe eshte publikuar projekti per rikonceptimin e qendres se qytetit te Fierit dhe rehabilitimin e lumit Gjanice, ne terren vijon puna. Aktualisht po pastrohen mbetjet inerte pergjate shtratit te lumit, per ti hapur rruge zbatimit te projektit, I cili sjell jo vetem nje qender bashkekohorre, por edhe nje tjeter menyre funksionimi te qendres.

https://youtu.be/1tdzHG0sY48