tvkombi
tvkombi

QAK, ZHVILLOHET KONKURSI LETRAR ME MATURANTET

Vendi

Publikuar ne:20:00 - 13/12/2018

Eshte zhvilluar  prane Qendres se Aktiviteteve Kulturore te Bashkise Fier, konkursi letrar me maturantet e qytetit te Fierit. U interpretuan fragmente dhe pjese te larmishme nga autoret me ne ze shqiptare, ndersa pas performancave u ndane edhe cmime per fituesit.

Ju sugjerojmë