Ballina Vendi NDERPRESIN PUNIMET E BYPASS-it, PROTESTE NE DERMENAS

NDERPRESIN PUNIMET E BYPASS-it, PROTESTE NE DERMENAS

4

Kane bllokuar aksin Fier- Seman dhe me pas edhe punimet e By-passit, banore te zones se Dermenasit dhe  perfaqesues te firmave kontraktore, kontrata e te cileve tashme eshte nderprere. Te mbledhur bashke ne nje proteste ata kane theksuar se do te kerkojne demshperblimet dhe pagesen e punimeve te kryera, pasi sipas tyre I gjithe ky proces nuk ka qene transparent. Ne mbeshetje te banoreve ka dale edhe kreu I PD Fier, njeheresh deputet I kesaj force politike Luan Baci.

https://youtu.be/j-S3wvQTfvc