Ballina Vendi PROTESTE NE AKSIN LUSHNJE- FIER, KERKOHET ULJA E CMIMIT TE KARBURANTIT

PROTESTE NE AKSIN LUSHNJE- FIER, KERKOHET ULJA E CMIMIT TE KARBURANTIT

2

Rrethrrotullimi I Plugut eshte kthyer serish ne sheshin e protestave, per qytetaret lushnjare dhe jo vetem. Ashtu sic ishte paralajmeruar, protesta kishte ne qender te saj mbeshtetjen e studenteve, por edhe uljen e cmit te naftes, taksave dhe imputeve bujqesore.

https://youtu.be/VKwx4gMBqzI