Ballina Vendi PUNONJESIT E KPTHN I KTHEHEN PROTESTAVE, PEZULLOJNE PUNEN ZJARRFIKESIT

PUNONJESIT E KPTHN I KTHEHEN PROTESTAVE, PEZULLOJNE PUNEN ZJARRFIKESIT

4

I jane rikthyer protestave punonjesit e Kombinatit te naftes ne Ballsh. 43 punonjes te repartit zjarrfikes kane bojkotuar punen ne shenje proteste per mosmarrjen e pagave te 18 muajve. Por ata jane shprehur se duke len punen kjo uzine kthehet ne rrezik, jo vetem per qytetin e Ballshit. Avarite dhe shperthimet e mundeshme mund te sjellin nje katastrofe te vertete, sipas punonjesve, te cilet kerkojne marrjen sa me pare te masave.

https://youtu.be/L-keWqWVUaA