Ballina Vendi NAFTETARET E BALLSHIT SERISH NE PROTESTE: KERKOJME TE DREJTAT TONA

NAFTETARET E BALLSHIT SERISH NE PROTESTE: KERKOJME TE DREJTAT TONA

4

Per te dyten dite me radhe naftetaret e Ballshit kane vijuar protestat. Te ndodhur ne kushtet kur pagat mungojne prej disa kohesh dhe puna ende nuk ka filluar, punonjesit e Uzines se Ballshit deklarojne se do ti pershkallezojne protestat. Keto te fundit vijojne prej muajsht tashme, dhe e vetmja gje qe kane arritur te perfitojne eshte pagesa e muajit nentor te vitit te kaluar.

https://youtu.be/yH7BkrR94-8