Ballina Vendi “E PREMTJA E GRAVE”, AKTIVITETI QE MBLEDH BASHKE GRATE NE PATOS

“E PREMTJA E GRAVE”, AKTIVITETI QE MBLEDH BASHKE GRATE NE PATOS

4

E ndodhur ne qytetin e Patosit Zv Kryeminstrja Mesi eshte ndalur edhe ne aktivitetin “ E premtja e grave”, nje format I bashkise se Patosit, qe eshte cilesuar edhe platrforma me e madhe e grave ne nivel lokal. Vemendja qe I kushtohet pikerisht gruas, barazise gjinore dhe promovimit te rolit te gruas ne jeten publike ka qene ne qender te ketij takimi.

https://youtu.be/0_pAUdRc8gE