tvkombi
tvkombi

ZV KRYEMINISTRJA MESI, VIZITON APARTAMENTET SOCIALE NE PATOS

Vendi

Publikuar ne:17:40 - 06/03/2018

12 apartamete te reja ne Patos te cilat do tu jepen kryesisht grave kryefamiljare, jane pare sot nga afer nga Zv Kryeministrja e Shqiperise Senida Mesi. Shoqeruar nga kryebashkiakja Rajmonda Balilaj dhe deputetja Antoneta Dhima, zonja Mesi eshte ndalur tek rendesia qe kane te tilla nisma, te cilat sipas saj duhet te merren shembull edhe nga Bashki te tjera ne vend.

https://youtu.be/5VRSR4Oszlc

Ju sugjerojmë