tvkombi
tvkombi

PROTESTE NE FIER NE MBESHTETJE TE STUDENTEVE NE TIRANE

Vendi

Publikuar ne:21:40 - 11/12/2018

Edhe ne Fier, ne oren 16.00, ashtu si ne nje pjese te mire te qyteteve te vendit, eshte zhvilluar nje proteste. Qytetaret per rreth nje ore, kane kerkuar taksa me te ulta, demshperblimet e munguara, tarifa me te ulta studimi per femijet e tyre etj. Protesta ka zgjatur per rreth nje ore dhe ajo ka qene paqesore. Disa prej protestuesve jane shprehur se do ti bashkohen protestes se studenteve ne Tirane.

https://www.youtube.com/watch?v=pEHkcT1X-m8

Ju sugjerojmë