Ballina Vendi PO E MERRTE RRJEDHA, DREJTORI I QARKUT FIER BASHKË ME POLICËT HIDHEN...

PO E MERRTE RRJEDHA, DREJTORI I QARKUT FIER BASHKË ME POLICËT HIDHEN NË LUMË DHE SHPËTOJNË GRUAN

2

Policia në bashkëpunim me qytetarët kanë shpëtuar një grua të cilën po e merrte rrjedha e lumit. Ngjarja ka ndodhur  në vendin e quajtur “Çeligrad”. Dy punonjës policie, drejtori dhe nendrejtori, konstatuan se në ujërat e lumit Seman, ishte duke u mbytur Mimoza Tahaj 51-vjeçe, banuese në Fier. Ata jane hedhur ne uje, duke shpetuar 51 vjecaren.

https://youtu.be/urXANCR0_pE