Ballina Vendi PROTESTA E OPOZITES, NISJA E MBESHTETESVE NGA FIERI

PROTESTA E OPOZITES, NISJA E MBESHTETESVE NGA FIERI

2

Anentare e simptizate te Partise Demokratike dhe Levizjes Socialiste per Integrim qe ne oret e para te mengjesit jane nisur drejt kryqytetit ne protesten e paralajmeruar te opozites se bashkuar. Ndryshe nga heret e tjera, numri I personave qe jane nisur perpara selise se Partise Demokratike ne Fier ka qene I vogel, por per kreun e demokrateve Luan Baci, shume qytetar jane nisur me automjete private, per te eviutar edhe pengesat qe sipas tij mund te bente policia gjate rruges.

https://youtu.be/QYWl6afWyYs