Ballina Vendi MUZEU HISTORIK, NXENESIT TE INTERESUAR PER HISTORINE

MUZEU HISTORIK, NXENESIT TE INTERESUAR PER HISTORINE

2

Njohja e brezit të ri me historinë dhe traditat e popullit tonë është detyrë e çdo prindi dhe edukatori. Kjo ishte arsyeja e vizitës që nxënësit e klasës së 4C të shkollës 9 vjeçare ”Naim Frashëri” zhvilluan në Muzeun Historik të qytetit. Të veshur me kostume tradicionale ata zhvilluan një orë mësimi në këtë muze, ndersa edhe guiden në muze e ben vete nxenesit

https://youtu.be/YabkRxoX01I