Ballina Vendi MYZEQEA DHE TRADITA E SAJ, AKTIVITET NE GJIMNAZIN “JANAQ KILICA” NE FIER

MYZEQEA DHE TRADITA E SAJ, AKTIVITET NE GJIMNAZIN “JANAQ KILICA” NE FIER

2

“Artefakte tradicionale te tradites dhe treves myzeqare” ka qene aktiviteti qe ka mbledhur  bashke mesues, nxenes e te ftuar, ne mjediset e shkolles se mesme “Janaq Kilica” ne Fier. Nen organizimin e senatit te shkolles, nxenesit kane paraqitur jo vetem gatime tradicionale te treves se myzeqese, por edhe traditat, veshjet dhe objektet qe perfaqesojne kete treve.

https://youtu.be/zKL4cx3CL_Y