Ballina Vendi FERMERË TË MBËSHTETUR NGA PD BLLOKOJNË RRUGËN NË LUSHNJE, PËRPLASEN ME POLICINË

FERMERË TË MBËSHTETUR NGA PD BLLOKOJNË RRUGËN NË LUSHNJE, PËRPLASEN ME POLICINË

2

Fermerë, grumbullues dhe përfaqësues të Partisë Demokratike kanë protestuar këtë të mërkurë duke bllokuar aksin kombëtar Lushnje-Fier pranë Rotondos së Plastmasit. Ata kanë protestuar për mos subvencionimin e TVSH-së ndërsa kanë akuzuar qeverinë se po falimentojnë për shkak të politikave të ndjekura prej kësaj të fundit.

https://youtu.be/T_mFTazz5Hw