Ballina Vendi VIJON SHTRIMI I RRUGEVE NE FIER, REHABILITOHET RRUGA “HASAN TAHSINI”

VIJON SHTRIMI I RRUGEVE NE FIER, REHABILITOHET RRUGA “HASAN TAHSINI”

2

Infrastruktura rrugore ne akset brenda qytetit por edhe ne Njesite Administririve mbetet nje nder frontet kryesore te punes per Bashkine e Fierit. Gjate kesaj periudhe jane shtruar nje numer I konsiderueshem rrugesh, dhe gjate ketyre diteve eshte duke u punuar ne rrugen “Hasan Tahsini”, ne zonen e njohur si ish dogana ne Fier.

https://youtu.be/LeDyi8VcrEI