Ballina Vendi PROJEKT BUXHETI 2019, BANORET E NJESISE TOPOJE PARAQISIN PRIORITETET E TYRE

PROJEKT BUXHETI 2019, BANORET E NJESISE TOPOJE PARAQISIN PRIORITETET E TYRE

2

Per te siguruar nje buxhet gjitheperfshires dhe qe t’u sherbeje sa me mire qytetareve, projekt buxheti I vitit te ardhshem eshte duke u  konsultuar me te gjithe perfituesit e sherbimeve ne gjithe territorin e Bashkise se Fierit. Kete here kreu  I Bashkise Armando Subahi, shoqeruar nga stafi I tij, eshte ndalur ne Njesine Administrative Topoje, ku ka degjuar nga afer mendimin e banoreve te kesaj zone.

 

https://youtu.be/fzIFTxpS4b4