Ballina Vendi I PARD 2, MBESHTETJE PER FERMERET E QARKUT TE FIERIT

I PARD 2, MBESHTETJE PER FERMERET E QARKUT TE FIERIT

2

Zevedes ministri I Bujqesise dhe kreu I AZHBR kane qene diten e sotme ne Fier, nga ku kane prezantuar edhe programin I PARD 2, I cili do te mbeshtes te gjithe fermeret aplikues, qe mund te perfitojne nga ky program, I cili ne dispozicion ka plot 94 milion euro. Gjate takimit eshte paraqitur edhe rruga se si fermeret mund te behen perfitues real, bazuar ne kriteret dhe hapat teknik te percaktuar qarte.

 

https://youtu.be/34UbhyQpq14