Ballina Vendi PREZANTOHET PROJEKTI, “TE RINJTE ME AFTESI TE KUFIZUAR, NDERTUES TE KOMUNITETEVE GJITHEPERFSHIRESE”

PREZANTOHET PROJEKTI, “TE RINJTE ME AFTESI TE KUFIZUAR, NDERTUES TE KOMUNITETEVE GJITHEPERFSHIRESE”

2

“Te rinjte me aftesi te kufizuar, ndertues te komuniteteve gjitheperfshirese”. Ka qene ky aktiviteti I zhvilluar ne mjediet e qendres multifuksionale te Bashkise se Fierit, ku eshte prezantuar edhe projekti ne fjale. 30 te rinj nga mosha 19-34 vjec do te mund te behen pjese e ketij projekti I cili synon te mbeshetese fuqizimin social- ekonomik te te rinjve me aftesi te kufizuar permes perfshirjes se tyre ne struktura rinore. Nje tjeter hap I rendesishem eshte edhe orientimi drejt formimit profesional dhe integrimit ne tregun lokal te punes.

 

https://youtu.be/1hWCHTHn4aY