Ballina Vendi DERMENASI, NDALESA E RADHES DEGJESAVE PER BUXHETIN 2019

DERMENASI, NDALESA E RADHES DEGJESAVE PER BUXHETIN 2019

2

Banoret e Njesie Administrative Dermensa ne Fier kane qene pjese e konsultimeve te buxhietit te vitit 2019. Per ti cuar investimet ate ku ka me shume nevoje dhe per ti kushtuar vemendjen e venojshme cdo zone te banuar, kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi prej kohesh ka zbritur ne terren, ku se bashku me stafin e tij ka detajuar punet e realizuara deri tani, ato qe jane ne proces si dhe projektet per te ardhmen.

https://youtu.be/Xvr6nTGfpb8