Ballina Vendi PROBLEMATIKAT DHE POLITIKAT E BASHKISE FIER PER MJEDISIN, TAKIM ME TE RINJTE

PROBLEMATIKAT DHE POLITIKAT E BASHKISE FIER PER MJEDISIN, TAKIM ME TE RINJTE

6

Problematikat  dhe politikat e Bashkise Fier ne lidhje  me mjedisin, kane qene ne qender te takimit zhvilluar  mes  nenkryetares se bashkise Fier Gentiana Cakrani, Drejtorit te Pergjithshem te Sherbimeve Publike Edmond Leka dhe te grup te rinjsh te shkollave te mesme.

https://youtu.be/3TafRGy-TuE