tvkombi
tvkombi

105 VITE POLICI E SHTETIT, TAKIM NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:02 - 13/01/2018

Edhe ne Drejtorine e Policise se Qarkut Fier eshte kujtuar kete te shtune 105 vjetori I krijimti te policise se shtetit. Pasi eshte bere nje rezyme e punes se kesaj drejtorie, dhe autoritetet kane pershendetur te pranishmit, jane shperndare edhe certifikata per shebime te dalluara.

https://youtu.be/UOmu8yQ7ZV0

Ju sugjerojmë