Ballina Vendi PRINDERIT APELOJNE PER NDIHME, VAJZA 18 MUAJSHE NUK DEGJON

PRINDERIT APELOJNE PER NDIHME, VAJZA 18 MUAJSHE NUK DEGJON

5

Ajo eshte 18 muajshe dhe kerkon ndihmen e te gjitheve, pasi nuk degjon. Prinderit e Nora Toskes, kane bere apel per ndihme, pasi vogelushja duhet ti nenshtrohet nje operacioni qe kushton 30 mije vetem per njerin vesh. Operacioni ne fjale mund te behet vetem ne spitale private, ndersa me te ardhurat e tyre, ata nuk mund te perballojne dot asgje tjeter pervec vizitave.

https://youtu.be/GeSFt7WvBIQ