Ballina Vendi ISH AZOTIKE, KRIJOHEN HAPSIRA PER INVESTITORET

ISH AZOTIKE, KRIJOHEN HAPSIRA PER INVESTITORET

5

Ka perfunduar tashme faza e pare  rehabilituese e mjediseve te ish uzines se plehrave Kimike ne Fier. Drejtori I ish Azotikut, Arnando Cupa, eshte shprehur se ka disa projekte per te shendruar zonen ne fjale ne destinacione ne sherbim te investitoreve apo bizneseve, ndersa ka hedhur poshte zerat se ne kete te fundit do te ndertohet inceneratori per manaxhimin dhe perpunimin e mbetjeve urbane.

https://youtu.be/mtw0ZUuHROc