Ballina Vendi 3000 LIBRA PER BIBLIOTEKEN E GJIMNAZIT “ZHANI CIKO” NE PATOS

3000 LIBRA PER BIBLIOTEKEN E GJIMNAZIT “ZHANI CIKO” NE PATOS

5

Falë mbështetjes së Ministres së Mbrojtjes, zonjës Olta Xhacka, fondit të bibliotekës së gjimnazit “Zhani Ciko” Patos , i’u shtuan 3000 libra artistikë.  Në ceremoninë e organizuar me këtë rast kane  qenë te pranishme deputetja Antoneta Dhima, Kryetarja e Bashkisë së Patosit Rajmonda Balilaj si dhe Klonele Razie Mehmeti.

https://youtu.be/BOHDMBZoEi4