tvkombi
tvkombi

HAPET NE FIER SPORTELI I PARE PER FERMERET

Vendi

Publikuar ne:17:01 - 10/01/2018

Ne Fier eshte hapur sot sporteli i pare per fermeret, qe do te jap informacione mbi sherbimet per fermeret dhe aplikimin per grante dhe subvencione. Kryeministri Edi Rama, i shoqeruar nga ministri i Bujqesise, Niko Peleshi moren pjese ne inaugurimin e ketij sporteli, ndersa brenda ketij muaji do te miratohet edhe skema e re e mbeshtetjes per fermeret.

https://youtu.be/t5cqmujQR00

Ju sugjerojmë