Ballina Vendi NAFTETARET E BALLSHIT KERKOJNE VENIEN NE PUNE TE UZINES

NAFTETARET E BALLSHIT KERKOJNE VENIEN NE PUNE TE UZINES

5

Punonjesit e Uzines se Perpunimit te Naftes ne Ballsh i jane kthyer serish protestave. Ata u mblodhen sot para uzines duke kerkuar venien ne pune te saj po ashtu edhe statusin e naftetarit. Kerkesat e naftetareve i adresohen qeverise dhe institucioneve shteterore. Sipas sindikalisteve, ne nje takim qe eshte zhvilluar me zv/ministrin te henen u eshte premtuar nga qeveria se do te gjejne investitor te ri.

https://youtu.be/BkwD_hL7bRo