Ballina Vendi KRYEBASHKIAKU SUBASHI: REHABILITIMI I KANALEVE KULLUES DHE VADITES, VEMENDJE MAKSIMLE NGA BASHKIA...

KRYEBASHKIAKU SUBASHI: REHABILITIMI I KANALEVE KULLUES DHE VADITES, VEMENDJE MAKSIMLE NGA BASHKIA FIER

5

Kryetari I Bashkise se Fierit Armando Subashi ka inspektuar paraditen e sotme punimet ne kanalin kullues te fshatit Daullas. Sipas kryebashkiakut Subashi qëllimi kryesor i të gjitha këtyre ndërhyrjeve është rivënia sa më parë në eficencë të plotë të gjithë rrjetit të sistemit të kullimit dhe vaditjes, në funksion të gjallërimit të bujqësisë.

https://youtu.be/NObUJ-M2zgc