Ballina Vendi PORTALI MESUES PER SHQIPERINE, TAKIM NE DREJTORINE ARSIMORE FIER

PORTALI MESUES PER SHQIPERINE, TAKIM NE DREJTORINE ARSIMORE FIER

2

Mesuesit te cilet kane rezultuar fitues ne portalin “Mesues per Shqiperine”, kane qene pjese e nje takimi orgnanizuar nge Drejtoria Arsimore Fier. Kreu I ketij insitucioni Yllka Beci eshte ndalur tek rendesia e portalit dhe transparenca qe ai ofron per te gjithe kandidatet per mesues. Fale portalit ne sestemin arsimor, vetem ne Fier, jane future 52 mesus te cilet japin mesim ne shkollat e sistemit fillor, 9- vjecar dhe te mesem.

 

 

 

https://youtu.be/xZoOYY4gmD8