Ballina Vendi INFORMIMI I TE RINJVE MBI SHENDETIN SEKSUAL DHE RIPRODHUES, TAKIM NE FIER

INFORMIMI I TE RINJVE MBI SHENDETIN SEKSUAL DHE RIPRODHUES, TAKIM NE FIER

2

Ceshtjet e shendetit seksuar e riprodhues ne grupmoshat e reja kane qene kryefjala e nje takimi te zhvilluar ne qytetin e Fierit. Bashkeveprimi mes institucioneve dhe roli i medias ne iformimin e te rinjve, kane qene ne qender te diskutimeve mes te pranishmeve, ne nje tryeze te rrumbullaket mbeshtetur edhe nga Zyra e Kombeve te Bashkuara ne Shqiperi.

 

 

 

https://youtu.be/QNoushz99tA