Ballina Vendi PERPLASJA ME ARME ZJARRI, JA CFARE TREGON E ZONJA E SHTEPISE DHE...

PERPLASJA ME ARME ZJARRI, JA CFARE TREGON E ZONJA E SHTEPISE DHE FQINJET

2

Banesa e cila eshte tentuar te grabitej ka qene e Minella Muces, I cili jetonte sebashku me te shoqen. Kane qene pikerisht ata qe pasi kane pikasur grabitjen, kane lajmeruar policine. Te shokuar ata kane treguar pak nga ngjarja, ndersa kane shtuar se llozi I deres ka qene I vene, dhe fatmiresisht autoret nuk kane mundur te futen brenda. Momentet e shkembimit te zjarrit me policine I kane treguar edhe fqinjet e familjes Muca.

https://youtu.be/Pe_OjcCfhwc