Ballina Vendi NJERI NDALOHET, TJETRI NE KERKIM, DY VELLEZERIT QE U BEN PJESE E...

NJERI NDALOHET, TJETRI NE KERKIM, DY VELLEZERIT QE U BEN PJESE E GRABITJES NE FIER

2

Por cilet jane personat qe kane tentuar te grabisin familjen Muca ne Fier. Njeri prej autoreve eshte 20 vjecari Xhuljan Sollaku, banor I Katundit te Ri ne Elbasan. Ai ka mbetur I vdekur gjate shkembimit te zjarrit me policine. Ndersa autori tjeter, qe ndodhet I plagosur ne spitalin e Fierit, eshte Arben Muca, nderkohe qe behet me dije se bashke me te ka qene I vellai Ardi Muca dhe kunati I tyre, te shpallur tashme ne kerkim nga ana e policise.

https://youtu.be/g_tNXYOaacE