tvkombi
tvkombi

GRABITESIT, AUTOR TE NJE SERE VJEDHJES NE SHQIPERI

Vendi

Publikuar ne:18:10 - 24/03/2018

Grabitesit te cilet tentuan te vidhnin me arme banesen e Minella Muces ne oret e para te mengjesit te 23 marsit ne Fier, dyshohet se jane autore te nje sere grabitjesh ne Shqiperi. Per rastin e grabitjes se baneses se familjes Muça dyshohet se nje nga bashkepunetoret eshte nga Fieri dhe ka dhene informacion grupit se ne kete banese mund te kete vlera te konsiderueshme monetare apo sende me vlere, gje qe nuk ka rezultua e vertete.

https://youtu.be/KR6ikPCYupE

Ju sugjerojmë