Ballina Vendi GRABITJA NE FIER, PERDORIMI I ARMEVE TE ZJARRIT

GRABITJA NE FIER, PERDORIMI I ARMEVE TE ZJARRIT

2

Edhe pse kete te shtune Fieri eshte I qete, ngjarja e nje dite me pare ka tronditur mbare opinionin publik. Ne nje kohe qe tentativa e grabitjes doli e deshtuar dhe si pasoje e shkembimit te zjarrit mbeti I vrare nje nga grabitesit dhe I plagosur nje tjeter, qytetaret kane vleresuar punen e bere nga policia per parandalimin e aktit criminal. Bazuar ne ligjin per policine e Shtetit perdorimi I armes eshte I lejuar ne rastet kur ajo eshte mjeti I fundit per te parandaluar ose neutralizuar veprimet e dhunshme e te rrezikshme te personit me rrezikshmeri te larte per jeten.

https://youtu.be/KOfK8J4afl0