Ballina Vendi MISIONARET QE STREHUAN ZEKAJN: TE TRONDITUR NGA AJO QE KA NDODHUR

MISIONARET QE STREHUAN ZEKAJN: TE TRONDITUR NGA AJO QE KA NDODHUR

2

Rikthehet serish ne qender te vemendjes vrasja e Kreshnik Beqirajt, dhe menyra se si Albert Zekaj kishte arritur te fshihte gjithcka. Kete here jane publikuar deshmite e nje grupi misionaresh te nje shoqate fetare ne Tirane te cilet kane strehuar Zekajn pas krimit te kryer. Ata kane treguar se nuk arrijne ta besojne qe kane mbajtur prane nje vrases, edhe pse gjate gjithe kohes ai nuk kishte shfaqur asnje shenje per aktin e kryer.

https://youtu.be/6qHPv0IaRq0