Ballina Vendi PERMIRESOHET FURNIZIMI ME UJE, BASHKIA FIER HAP NJE TJETER PUS NE KAFARAJ

PERMIRESOHET FURNIZIMI ME UJE, BASHKIA FIER HAP NJE TJETER PUS NE KAFARAJ

2

Permiresimi I furnizimit me uje te pijshem vijon te jete nje nder prioritetet e Bashkis se Fierit. Gjate ketyre diteve, nga specialistet, eshte punuar per hapjen e nje pusi te ri ne fshatin Kafaraj, I cili pritet te permiresoje ndjeshem furnizimin me uji te pijshem per qytetin e Fierit. Pusi ne fjale eshte 54 meter I thelle, me nje diametr prej 650 mm dhe siguron rreth 120 liter uje per sekonde.

 

 

 

https://youtu.be/33bmPaf9UjM