Ballina Vendi PERKUJTOHET NE MALLAKASTER 75 VJETORI I BESELIDHJES SE POCEMIT

PERKUJTOHET NE MALLAKASTER 75 VJETORI I BESELIDHJES SE POCEMIT

3

14 korriku I vitit 1943 eshte perkujtuar, ashtu sic do vit ne Pocem te Mallakastres. Kjo date eshte shenuar ne histori si Beselidhja e Pocemit, kur 2000 burra mallakastriote lidhen besen per te luftuar kunder fashisteve dhe nazisteve.

 

 

 

 

https://youtu.be/LwLgadfTLj4