Ballina Vendi NJE AFMOSFERE NDRYSHE KA PUSHTUAR QYTETIN E FIERIT MBREMJEN E SE SHTUNES

NJE AFMOSFERE NDRYSHE KA PUSHTUAR QYTETIN E FIERIT MBREMJEN E SE SHTUNES

2

Nje afmosfere ndryshe ka pushtuar qytetin e fierit mbremjen e se shtunes. Humori dhe numrat artistik kane bere qe shume qytatare te zbresin ne sheshin perpara prefektures, per te kaluar disa ore ndryshe.

 

 

 

 

https://youtu.be/PCeNmLDva6Q