Ballina Vendi PERFUNDON “RINIA KREATIVE”, CERTIFIKOHEN ME SHUME SE 200 TE RINJ

PERFUNDON “RINIA KREATIVE”, CERTIFIKOHEN ME SHUME SE 200 TE RINJ

2

Bashkia Fier, ENGIM Albania, Qendra‘ Epoka e Re’, Qendra Sociale Murialdo Fondi IADSA, kane mbyllur me sukses projektin “Rinia Kreative”. Ne perfundim te ketij projekti jane certifikuar me shume se 200 te rinj ne kinematografi, fotografi dhe aktrim. Inkurajimi i te rinjve qe te behen pjese e te tilla aktiviteve me shpirt artikstik ka qene ne qender te kesaj veprimtarie.

 

 

 

https://youtu.be/4w2vxMWzx4Q