tvkombi
tvkombi

AKU SHTON KONTROLLE, MASA PER SHKELESIT E LIGJIT

Vendi

Publikuar ne:16:22 - 19/07/2018

Autoriteti Kombetar i Ushqimit ne Fier prej fillimit te stines se veres ka nisur dhe kontrollin intensiv ne subjektet tregetuese dhe prodhuese blegtorale dhe ato ushqimore. Vetem per kete periudhe dy mujore jane zbuluar subjekte tregetimi te mishit te cilat tregetonin mish te pacertifikuar, pa vulen e kontrollit veterinar. Jane vedosur gjoba per shkelesit e ligjit, ndersa mesohet se kontrollet do te vazhdojne

 

 

 

https://youtu.be/Zamrel8KRGo

Ju sugjerojmë