tvkombi
tvkombi

FIER, ZHVILLOHET MBLEDHJA E KESHILLIT BASHKIAK

Vendi

Publikuar ne:15:50 - 20/07/2018

Eshte zhvilluar ne qytetin e Fierit mbledhja e radhes e Keshillit Bashkiak. Dy kane qene pikat e rendit te dites, ndihma ekonomike per periudhen korrik  2018 dhe fondi 6% per periudhen qershor 2018. Ne konsensus te plote te dyja pikat kane marre kartonat jeshil te keshilltareve.

 

 

 

https://youtu.be/uAsMTrpgiYQ

Ju sugjerojmë