Ballina Vendi PERFUNDON RIKUALIFIKIMI URBAN I BLLOKUT TE BANIMIT NE LAGJEN ”LIRI GERO”

PERFUNDON RIKUALIFIKIMI URBAN I BLLOKUT TE BANIMIT NE LAGJEN ”LIRI GERO”

2

Ditet me diell kane favorizuar edhe ndermarrjen e sherbimeve publike te bashkise se Fierit qe te vijoj punen per rehabilitmin e infrastruktures rrugore ne lagje te ndryshme te qytetit si dhe ne njesite admintrative. Kronika sjell pamje nga puna e perfunduar tashme ne nje bllok pallatesh ne lagjen Liri Gero.

https://youtu.be/5u-EkBcEvnQ