tvkombi
tvkombi

“KONFERENCA E PEZES”, TRANSFORMOHET BLLOKU MES PALLATEVE

Vendi

Publikuar ne:17:33 - 28/02/2019

Tashme ka haprisa te gjelberuara, kende lojrat per femijet, hapsira publike te sistemuara, ndricim dhe mjedise per te kaluar kohen e lire. Pamjet qe sjell kronika ne vijim jane marre gjate punimeve qe po kryehen ne lagjen “Konferenca e Pezes”, ne nje shesh mes pallateve, ku nderhyrjet ishin domosdoshmeri.

https://youtu.be/6yU-8_bpzck

Ju sugjerojmë