Ballina Vendi VIJON PUNA, ASFALTOHET RRUGA ”SOTIR BARE” NE LAGJEN ”1 MAJ”

VIJON PUNA, ASFALTOHET RRUGA ”SOTIR BARE” NE LAGJEN ”1 MAJ”

4

Rruga “Sotir Bare” ne lagjen “1 maj” ne Fier, eshte nje tjeter aks I cili po rikonstruktohet nga ana e Bashkise se Fierit. Kjo rruge problematike per banoret e kesaj zone dhe jo vetem, prej kohesh nuk kishte njohur investime, ndersa sot ka nje tjeter pamje

https://youtu.be/V7QHQCMTAjg