Ballina Vendi 80 VJETORI I SHKRIMTARIT MAKU PONE, AKTIVITET NE FIER

80 VJETORI I SHKRIMTARIT MAKU PONE, AKTIVITET NE FIER

2

Ky nje mars ka perkuar me  80 vjetorin e lindjes se nje prej personaliteteve te qyteit te Fierit, shkrimtarit, poetit dhe dramaturgut Maku Pone. Ne kete kuader Bashkia e Fierit ka organizuar nje aktivitet, nen kujdesin e kryetarit Armando Subashi, ka ardhur si nje shenje respekti per nje shkrimtar te madh qe e ka shkruajtur tanime historine e tij kombetare

https://youtu.be/Bc7qLRXt18o