Ballina Vendi “NJE JETE NE SHERBIM TE PASIONIT”, PERKUJTOHET THOMA BINJAKU

“NJE JETE NE SHERBIM TE PASIONIT”, PERKUJTOHET THOMA BINJAKU

2

Mesuesi I nderuar Thoma BInjaku, eshte kujtuar sot, ne 6 mujorin e tij te vdekjes, nga familjare, miq e shoke, ne nje aktivitet te vecante. Takimi ka nisur me nje minute heshtje kushtuar figures se mesuesit Thoma Binjaku, njeriut qe I kushtoj gjithe jeten e tij arsimit. Te mbledhur sebashku, ata qe e kane njohur nder vite, kane kujtuar ate cka profesor Thomai dha nder vite per arsimin dhe jo vetem.

https://youtu.be/binTwLo4FCw