Ballina Vendi PERFUNDON REHABILITIMI I SKEMES SE KULLIMIT NE ZONEN E KALLM-MBROSTARIT

PERFUNDON REHABILITIMI I SKEMES SE KULLIMIT NE ZONEN E KALLM-MBROSTARIT

2

Sistemet e kanaleve kullues dhe atyre ujites kane qene nder prioritetet e punes se bashkise se Fierit gjate gjithe kesaj periudhe. Fale evidentimit qe I eshte bere ne terren, tashme eshte duke u punuar dhe eshte drejt perfundimit kanali K14 I cili ndodhet ne zonen e Kallmit. Me dhenien fund te punimeve ne kete zone do te permbyllet rehabilitimi I te gjithe skemes se kullimit te zones Mbrostar – Kallm

https://youtu.be/Gne97xbvPRU