Ballina Vendi PARKIMI I NENDHESHEM NE QENDER TE QYTETIT, FRONTI ME I MADH I...

PARKIMI I NENDHESHEM NE QENDER TE QYTETIT, FRONTI ME I MADH I PUNES NE FIER

2

Eshte cilesuar fronti me I madh I punes ne Fier, dhe realisht eshte I tille. Prej rreth dy muajsh ka nisur puna per ndertimin e parkingut nentoksor, I cili po merr formen e tij perfundimtare, ne sheshin qendror te qyteit te Fierit.  Kujtojme se parkingu do te kete nje kapacitet rreth 100 vende, dhe pritet te lehtesoje çeshtjen e parkimit te automjeteve per qytetaret.

https://youtu.be/74SLzQtDGV8