Ballina Vendi “PELEGRIN NE UJEVARAT E POEZISE HELENE”. PREZANTOHET LIBRI I PUBLICISTIT ARQILE GARO

“PELEGRIN NE UJEVARAT E POEZISE HELENE”. PREZANTOHET LIBRI I PUBLICISTIT ARQILE GARO

2

“Pelegrin ne ujevarat e poezise helene”. Ka qene ky libri me poezi te perzgjedhura, I perkthyer dhe shqiperuar ga publicisti Arqile Garo, I cili eshte prezantuar diten e sotme ne mjediset e galerise se arteve Fier. Nen organizimin e Bashksie se Feirit dhe Bibliotekes se qytetit, ky aktivitet mblodhi  bashke shume te ftuar, miq te Garos, adhurues te letersise,studiues, albanolog, gazetare, intelektuale, nxenes shkollash etj.

 

https://youtu.be/Jnl_ZCbV-cw