tvkombi
tvkombi

NDOTESIT E GJANICES, MASA PER DY KOMPANI NE FIER

Vendi

Publikuar ne:18:28 - 22/11/2018

Inspektoriati Mjedisor ne Fier ka denoncuar dy kompani nafte si shkaktare te ndotjes se krijuar ne lumin Gjanica. Sasi te medha hidrokarburesh jane derdhur ne lume gjate diteve me reshje dhe ndaj kompanive ne fjale do te vendosen gjoba, do te pezullohet aktiviteti madje pritet qe ceshtja te shkoj edhe ne prokurori. Deklarata ka ardhur nga kreu I Inspektoratit te Mjedisit ne Fier Hader Çako.

https://youtu.be/ProBy-H0Ey4

Ju sugjerojmë