Ballina Vendi LUFTA KUNDER BULIZMIT, AKTIVITET NE SHKOLLEN “MARK DASHI”

LUFTA KUNDER BULIZMIT, AKTIVITET NE SHKOLLEN “MARK DASHI”

2

Lufta kunder bulizmit ka ndergjegjesuar mesues, nxenes e prinder te shkolles 9 vjecare “Mark Dashi” ne Fier. Si nje nder 2  shkollat pjesemarrese, nga 21 te tilla ne te gjithe vendin ne projektin kunder bulizmit, u organizua edhe nje aktivitet ndergjegjesimi dhe informimi. Nxenes, mesues e prinder jane bere bashke per ti thene stop ketij fenomeni.

 

https://youtu.be/bQiA1592BR4